
این ویژگی که به نام های تصویر ناپدید شونده یا Self-Destructing نیز مشهور است از طریق دایرکت اینستاگرام مورد استفاده قرار میگیرد. شما با استفاده از این قابلیت می توانید برای دوستان خود تصویری ارسال کنید که پس از یک بار مشاهده ناپدید شود و دیگر قابل مشاهده نباشد و حتی در صورتی که فرد مورد نظر شما از آن تصویر اسکرین شات بگیرد، به شما اطلاع داده می شود.با دیتا لینک همراه باشید.
نشردیتالینک-yjc
برچسب:
نویسنده: استخدام کار